Marleen Devos

Aanstekelijk enthousiasme, correcte planning. Marleen draagt zorg voor iedereen!

Veroniek Kympers

Marleen/Goodlife Events geeft aan iedere gelegenheid een warme, gastvrije en persoonlijke toets. Van decoratie en ambiance tot culinaire prikkeling!

Nathalie Dubois

We kennen Marleen al tientallen jaren als warme enthousiaste gastvrouw. We zijn steeds welgekomen: verrassende hapjes en verkwikkende drankjes in overvloed. Lachen, babbelen, dansen, zalige muziek, ambiance, animatie, ….. De dag nadien denken we glimlachend en tevreden terug aan die zalige avond en een paar weken later is het nog eens nagenieten als Marleen ons verrast met de leuke foto’s. En dan kijken we al vol verwachting uit naar de volgende gelegenheid!!!

Marijke Dubois

Marleen is een lieve, innemende persoonlijkheid, haar enthousiasme en positivisme werken aanstekelijk. Feestjes van Marleen zijn steeds top georganiseerd : gepersonaliseerd en tot in de details afgewerkt.

Veerle, vriendin

Marleen : één brok energie, een creatief bommetje, een speelse coctail vol inzet en punctualiteit. Kortom een TOPWIJF ! Simpy the best💪

Caroline Van De Weghe

Out-of-the box ideeën, onuitputtelijk om tot in de details af te werken, je legt steeds de mooiste momenten vast, kwaliteitsvol, zonder budgetuitspattingen.

Bénédicte, sinds jaren goede vriendin

Marleen is een top manager: zin voor detail maar toch steeds het overzicht, de timing en het budget bewaken. Een warme enthousiaste dame die houdt van uitdagingen.

Tinneke De Vilder

Marleen is een altijd goedgezinde warme vrouw, dit merk je als zij feestjes organiseert. Je voelt je er altijd welkom en het is tot in de puntjes georganiseerd. Aan enthousiasme geen gebrek ! Top feestjes dus met achteraf veel toffe herinneringen !

Sophie Quiquempoix

Marleen is een organisatie-talent pur sang. Een warme, sprankelende persoonlijkheid in combinatie met een gedreven en hands-on mentaliteit: een project wordt tot in de puntjes uitgedacht en van A tot Z geregeld, met creatieve touch en veel aandacht voor de wensen van de klant.

Céline Martens

Marleen is een echte hartsvriendin! Ze dringt zich niet op, maar is er steeds. Haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat je niet meer zonder wil. Uitdagingen zijn haar drug, niets is haar te veel. Ze inspireert en verrijkt me!  

Marieke Buyck